تبلیغات
آزمایشگاه شیمی - ترکیبات شیمیایی انگور
جمعه 30 تیر 1391  02:46 ب.ظ
نوع مطلب: (شیمی ،) توسط: نیلوفر

كلیه قسمت های درخت انگور قابل استفاده دارویی است . بنابراین هر قسمت را جداگانه بررسی می كنیم .

1. برگ مو: دارای ساكارز ، لوولز Levulose ، اینوزیت Inosite ، مواد نشاسته ای و تعدادی اسیدهای آلی است .
2. دم خوشه انگور : دارای تانن ، مواد رزینی ، تارتارات پتاسیم و اسید های آلی است .

3. غوره كه میوه سبز رنگ و نارس انگور است كه دارای طعم ترش می باشد . غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیك ، اسید فرمیك ، اسید سوكسینیك Succinique Acid ، اسید اگزالیك ، اسید گلوكولیك Glucolique Acid و قند می باشد.

برای دیدن ادامه متن به ادامه مطلب بروید:


4. انگور رسیده : در صد گرم حبه انگور مواد زیر موجود است :
آب 75 گرم
پروتئین 1/3 گرم
مواد قندی 20 گرم
كلسیم 12 میلی گرم
فسفر 0/4 میلی گرم
آهن 0/4 میلی گرم
سدیم 3 میلی گرم
پتاسیم 175 میلی گرم
ویتامین آ 100 گرم
ویتامین ب 1 0/05 میلی گرم
ویتامین ب 2 0/03 میلی گرم
ویتامین ب 3 0/3 میلی گرم
ویتامین ث 4 میلی گرم
5. پوست انگور دارای تانن ، تارتارات پتاسیم ، اسید های آزاد و مواد معدنی می باشد .

6. هسته انگور : در هسته انگور مقداری روغن و تانن موجود است . روغن هسته انگور Grape seed oil برنگ زرد مایل به سبز است . این روغن فاقد بو و دارای طعمی مطبوع می باشد . روغن هسته دارای تری گلیسیرید ، اسید اولئیك ، اسید پالمتیك ، اسید لینولئیك ، اسید استئاریك و اسید آراشیك می باشد .

منبع:شهر شیمی


  • آخرین ویرایش:جمعه 30 تیر 1391
نظرات()   
   
Petra
جمعه 17 آذر 1396 07:59 ق.ظ
This text is priceless. How can I find out more?
http://supernatural-j2-2011.mihanblog.com/post/9
جمعه 9 تیر 1396 08:05 ب.ظ
I for all time emailed this web site post page to all my contacts, since if
like to read it then my contacts will too.
BHW
پنجشنبه 24 فروردین 1396 08:39 ب.ظ
If some one needs to be updated with newest technologies then he must be pay a quick visit this website and be up to date all the time.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر